Dziś jest Niedziela, 19 maja 2024
Czytania

Biblioteka parafialna

wersja testowa

Tytuły: Wszystkie # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Autorzy: Wszystkie # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


 

Sortowanie rosnące Id Sortowanie malejące Sortowanie rosnące Autor Sortowanie malejące Sortowanie rosnące Tytuł Sortowanie malejące Sortowanie rosnące Wydawnictwo Sortowanie malejące Sortowanie rosnące Dział Sortowanie malejące
1650 Tatarczuch, Wojciech Potrawy z królików
Tytuł: Potrawy z królików
Autor: Tatarczuch, Wojciech
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Warszawa Watra 1987
ISBN: 83-225-0205-2
Opis fizyczny: 157, [3] s. : rys. ; 21 cm.
Hasła przedmiotowe: Królik ; hodowla; Mięso królicze ; kucharstwo i przetwórstwo;
Warszawa Watra 19870/9 083.1
4728 Szymanderska, Hanna Polska kuchnia myśliwska
Tytuł: Polska kuchnia myśliwska
Autor: Szymanderska, Hanna
Dział: 0/9(0831)
Wydawnictwo: Warszawa Alfa 1992
ISBN: 83-7001-643-X
Opis fizyczny: 205, [2] s. : il. kolor. ; 24 cm.
Hasła przedmiotowe: Dziczyzna ; kucharstwo i przetwórstwo;
Warszawa Alfa 19920/9(0831)
1652 Starzyńska, Feliksa Grzyby w naszej kuchni
Tytuł: Grzyby w naszej kuchni
Autor: Starzyńska, Feliksa
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Warszawa Zakład Wydawnictw CZRS [Centralnego Związku Spółdz 1981
ISBN: 83-209-0202-9
Opis fizyczny: 178, [2] s., [2] k. tabl. kolor. : il., tab. ; 17 cm.
Hasła przedmiotowe: Grzyby ; kucharstwo i przetwórstwo;
Warszawa Zakład Wydawnictw CZRS [Centralnego Związku Spółdz 19810/9 083.1
1637 Łyszkowski, Stanisław Krzysztof Potrawy z mleka i produktów mlecznych
Tytuł: Potrawy z mleka i produktów mlecznych
Autor: Łyszkowski, Stanisław Krzysztof
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Warszawa Wydaw. Spółdzielcze 1983
ISBN: 83-209-0351-3
Opis fizyczny: 134, [2] s. : rys. ; 21 cm.
Hasła przedmiotowe: Kucharstwo jarskie; Mleko ; kucharstwo i przetwórstwo;
Warszawa Wydaw. Spółdzielcze 19830/9 083.1
1630 Koprowska, Helena Robimy susze
Tytuł: Robimy susze
Autor: Koprowska, Helena
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Warszawa Zakład Wydanictw CZSR [Centralnego Związku Spółdzi 1980
ISBN: 83-209-0112-X
Opis fizyczny: 108 s. : il (w tym kolor. ) 1 tab. ; 17 cm.
Hasła przedmiotowe: Grzyby ; kucharstwo i przetwórstwo; Owoce ; konserwacja ; metody; Suszarnictwo; Warzywa ;
Warszawa Zakład Wydanictw CZSR [Centralnego Związku Spółdzi 19800/9 083.1
1629 Kalkowski, Jan Warzywa mało znane
Tytuł: Warzywa mało znane
Autor: Kalkowski, Jan
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Krajowa Agencja Wydawnicza 1989
Hasła przedmiotowe: Kucharstwo jarskie; Warzywa; kucharstwo i przetwórstwo;
Krajowa Agencja Wydawnicza 19890/9 083.1
1596 Jakimowicz-Klein, Barbara Dania z mięsa i drobiu
Tytuł: Dania z mięsa i drobiu
Autor: Jakimowicz-Klein, Barbara
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Warszawa Świat Książki - Bertelsmann Media 2007
ISBN: 978-83-247-0738-6
Opis fizyczny: 143, [1] s., [8] s. tabl. kolor. : il. ; 21 cm.
Hasła przedmiotowe: Mięso ; kucharstwo i przetwórstwo;
Warszawa Świat Książki - Bertelsmann Media 20070/9 083.1
1617 Gasik, Anna Warzywa kapustne
Tytuł: Warzywa kapustne
Autor: Gasik, Anna
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Warszawa Watra 1984
ISBN: 83-225-0138-2
Opis fizyczny: 103, [1] s. : il. ; 17 cm.
Hasła przedmiotowe: Kapusta warzywna ; kucharstwo i przetwórstwo;
Warszawa Watra 19840/9 083.1

Znaleziono pozycji: 8



Copyright 2003-2024 © Kongregacja Oratorium Św. Filipa Neri i parafia pw. NMP Matki Kościoła w Poznaniu
stat4u
Kalendarz
Czytania
Kongregacja Oratorium Św. Filipa Neri - Poznań
Siemens Centrale telefoniczne