Dziś jest Środa, 8 maja 2024
Czytania

Biblioteka parafialna

wersja testowa

Tytuły: Wszystkie # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Autorzy: Wszystkie # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


 

Sortowanie rosnące Id Sortowanie malejące Sortowanie rosnące Autor Sortowanie malejące Sortowanie rosnące Tytuł Sortowanie malejące Sortowanie rosnące Wydawnictwo Sortowanie malejące Sortowanie rosnące Dział Sortowanie malejące
1617 Gasik, Anna Warzywa kapustne
Tytuł: Warzywa kapustne
Autor: Gasik, Anna
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Warszawa Watra 1984
ISBN: 83-225-0138-2
Opis fizyczny: 103, [1] s. : il. ; 17 cm.
Hasła przedmiotowe: Kapusta warzywna ; kucharstwo i przetwórstwo;
Warszawa Watra 19840/9 083.1
1596 Jakimowicz-Klein, Barbara Dania z mięsa i drobiu
Tytuł: Dania z mięsa i drobiu
Autor: Jakimowicz-Klein, Barbara
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Warszawa Świat Książki - Bertelsmann Media 2007
ISBN: 978-83-247-0738-6
Opis fizyczny: 143, [1] s., [8] s. tabl. kolor. : il. ; 21 cm.
Hasła przedmiotowe: Mięso ; kucharstwo i przetwórstwo;
Warszawa Świat Książki - Bertelsmann Media 20070/9 083.1
1629 Kalkowski, Jan Warzywa mało znane
Tytuł: Warzywa mało znane
Autor: Kalkowski, Jan
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Krajowa Agencja Wydawnicza 1989
Hasła przedmiotowe: Kucharstwo jarskie; Warzywa; kucharstwo i przetwórstwo;
Krajowa Agencja Wydawnicza 19890/9 083.1
1630 Koprowska, Helena Robimy susze
Tytuł: Robimy susze
Autor: Koprowska, Helena
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Warszawa Zakład Wydanictw CZSR [Centralnego Związku Spółdzi 1980
ISBN: 83-209-0112-X
Opis fizyczny: 108 s. : il (w tym kolor. ) 1 tab. ; 17 cm.
Hasła przedmiotowe: Grzyby ; kucharstwo i przetwórstwo; Owoce ; konserwacja ; metody; Suszarnictwo; Warzywa ;
Warszawa Zakład Wydanictw CZSR [Centralnego Związku Spółdzi 19800/9 083.1
1637 Łyszkowski, Stanisław Krzysztof Potrawy z mleka i produktów mlecznych
Tytuł: Potrawy z mleka i produktów mlecznych
Autor: Łyszkowski, Stanisław Krzysztof
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Warszawa Wydaw. Spółdzielcze 1983
ISBN: 83-209-0351-3
Opis fizyczny: 134, [2] s. : rys. ; 21 cm.
Hasła przedmiotowe: Kucharstwo jarskie; Mleko ; kucharstwo i przetwórstwo;
Warszawa Wydaw. Spółdzielcze 19830/9 083.1
1652 Starzyńska, Feliksa Grzyby w naszej kuchni
Tytuł: Grzyby w naszej kuchni
Autor: Starzyńska, Feliksa
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Warszawa Zakład Wydawnictw CZRS [Centralnego Związku Spółdz 1981
ISBN: 83-209-0202-9
Opis fizyczny: 178, [2] s., [2] k. tabl. kolor. : il., tab. ; 17 cm.
Hasła przedmiotowe: Grzyby ; kucharstwo i przetwórstwo;
Warszawa Zakład Wydawnictw CZRS [Centralnego Związku Spółdz 19810/9 083.1
4728 Szymanderska, Hanna Polska kuchnia myśliwska
Tytuł: Polska kuchnia myśliwska
Autor: Szymanderska, Hanna
Dział: 0/9(0831)
Wydawnictwo: Warszawa Alfa 1992
ISBN: 83-7001-643-X
Opis fizyczny: 205, [2] s. : il. kolor. ; 24 cm.
Hasła przedmiotowe: Dziczyzna ; kucharstwo i przetwórstwo;
Warszawa Alfa 19920/9(0831)
1650 Tatarczuch, Wojciech Potrawy z królików
Tytuł: Potrawy z królików
Autor: Tatarczuch, Wojciech
Dział: 0/9 083.1
Wydawnictwo: Warszawa Watra 1987
ISBN: 83-225-0205-2
Opis fizyczny: 157, [3] s. : rys. ; 21 cm.
Hasła przedmiotowe: Królik ; hodowla; Mięso królicze ; kucharstwo i przetwórstwo;
Warszawa Watra 19870/9 083.1

Znaleziono pozycji: 8



Copyright 2003-2024 © Kongregacja Oratorium Św. Filipa Neri i parafia pw. NMP Matki Kościoła w Poznaniu
stat4u
Kalendarz
Czytania
Kongregacja Oratorium Św. Filipa Neri - Poznań
Siemens Centrale telefoniczne