Id | Autor | Tytuł | Wydawnictwo | Dział |
---|---|---|---|---|
9720 | Talik T. | Wiara i nauka | Wyd. M Kraków 2002 | 2 - religia, teologia |
13150 | Talik T. Talik Z. | Podstawy chemii żywności tom II
Tytuł: Podstawy chemii żywności tom II Autor: Talik T. Talik Z. Dział: 5 - nauki przyrodnicze, matematyka, fizyka, chemia Wydawnictwo: Wydawnictwo Uczelniane Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu Wrocław 1982 |
Wydawnictwo Uczelniane Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu Wrocław 1982 | 5 - nauki przyrodnicze, matematyka, fizyka, chemia |
13149 | Talik T. Talik Z. | Podstawy chemii żywności tom I
Tytuł: Podstawy chemii żywności tom I Autor: Talik T. Talik Z. Dział: 5 - nauki przyrodnicze, matematyka, fizyka, chemia Wydawnictwo: Wydawnictwo Uczelniane Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu Wrocław 1982 |
Wydawnictwo Uczelniane Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu Wrocław 1982 | 5 - nauki przyrodnicze, matematyka, fizyka, chemia |