Id | Verfasser | Titel | Wydawnictwo | Dział |
---|---|---|---|---|
1637 | Łyszkowski, Stanisław Krzysztof | Potrawy z mleka i produktów mlecznych
Tytuł: Potrawy z mleka i produktów mlecznych Autor: Łyszkowski, Stanisław Krzysztof Dział: 0/9 083.1 Wydawnictwo: Warszawa Wydaw. Spółdzielcze 1983 ISBN: 83-209-0351-3 Opis fizyczny: 134, [2] s. : rys. ; 21 cm. Hasła przedmiotowe: Kucharstwo jarskie; Mleko ; kucharstwo i przetwórstwo; |
Warszawa Wydaw. Spółdzielcze 1983 | 0/9 083.1 |
1611 | Dąbrowska, Ewa | Przywracać zdrowie żywieniem
Tytuł: Przywracać zdrowie żywieniem Autor: Dąbrowska, Ewa Dział: 0/9 083.1 Wydawnictwo: Marki-Struga Michalineum : CMM [Centrum Myśli Michalickiej] 1994 ISBN: 83-7019-096-0 Opis fizyczny: 110, [1] s. ; 15 cm. Hasła przedmiotowe: Dietetyka ; wydawnictwa popularne; Kucharstwo jarskie; Odżywianie ; higiena ; |
Marki-Struga Michalineum : CMM [Centrum Myśli Michalickiej] 1994 | 0/9 083.1 |
1629 | Kalkowski, Jan | Warzywa mało znane
Tytuł: Warzywa mało znane Autor: Kalkowski, Jan Dział: 0/9 083.1 Wydawnictwo: Krajowa Agencja Wydawnicza 1989 Hasła przedmiotowe: Kucharstwo jarskie; Warzywa; kucharstwo i przetwórstwo; |
Krajowa Agencja Wydawnicza 1989 | 0/9 083.1 |